But on the other hand

Ibland kan man lyckas med saker har jag lärt mig nu, haha. Jag har lyckats fixa min sista praktik och den praktiken ska avslutas i att jag fortsätter jobba där efteråt. Månaden när vi får lite dåligt med cash så ska mamma skjuta till med lite mat och ja, det bara känns som att stress- och orosklumpen som legat och växt i magen nu äntligen är borta. Jag kan äntligen leva som en människa igen!

Så provjobb, examen och en ny framtid i sikte.
Jag känner mig litegranna som en ny människa.

You've got your gun to my head

Har fortfarande inte jättemycket att skriva, då jag lägger all energi på min kära praktik. Dessutom så har jag varit väldigt deppad och nere den senaste tiden, pga. ekonomiska problem. Jag har inga just nu, men om jag inte får ett jobb i december/januari, så har jag inte råd att bo kvar i min egna lägenhet - då min skola tar slut i mars. Det svider i mitt hjärta och jag känner att jag har misslyckats som människa, men då är det tur att man har stöttande människor i sin närhet. Tack!

Tack för att ni alla fortsätter läsa och snart så hoppas jag verkligen att någonting roligt händer i min blogg.

Puss på er alla, ni betyder mycket!

Precis som alla andra

Jag tycker fan inte om människor som tror att dem är bättre alla andra utan anledning. Hur fan blev ni uppfostrade eller? Jävla idioter.

Favorit i repris

The ark @ Maxim Gävle, © Linda Igglund.


FÖRLÅT

Det blir inte mycket bloggande nu för tiden då jag har praktik hela kvällarna och min dygnsrytm har följt med. Går upp vid kanske 1-2 på dagarna och jobbar sen 16-23 oftast. Sen så har vi även fått tillökning i familjen i form av en liten kattunge. Så ja, det är jobbigt hemma och jag jobbar hela tiden. Därför så bloggar jag knappt, jag är ledsen!

MEN SNART SÅ!

RSS 2.0