Crazy and me

John Be har lämnat My passion, så idag sörjer vi.


SÖNDAG

+ nystädad lägenhet
+ coca cola
+ tjänade 450 kr på loppis

- trött som en idiot
- stänga ensam på jobbet ikväll
- myr-invasion i köket..



I care about your feelings more than mine

Slutade jobba för snart två timmar sedan men inatt har jag tydligen ingen lust att sova, även fast jag var dödstrött tidigare. Det var en lugn kväll på jobbet med en 30 mins extra jobb på natten, så det var lättförtjänta pengar tonight. Cashade in 70 kr i dricks också för den delen som gick rakt ner i min reskassa inför min och M's turkietresa i sommar. DING DING DING!

Stilrena arbetskläder i alla fall!


To come back

Jag tog inte en enda bild igår, så därför slängdes ingenting upp. Jag och M var så trötta att vi inte tog oss ut på krogen utan istället kraschade på sängen till en film. Jag fick huvudvärk och sov som en bebis hela natten tills gosen åkte till skolan, och tog även en liten powernap alldeles nyss. Känner mig peppad på att jobba 6,5 timmar och ser fram emot att få arbeta till tonerna av Dear June som ska spela hos oss ikväll (kl 21.00 för er som vill kika).

Jag är fortfarande trött dock, så vi får se när jag kraschar.. Haha!

I'm gonna live my life

Partaj @ Min lägenhet tonight.

Slänger upp en bild eller två lite senare!

It's the one and only

Jag sov, spelade Mario 64, drog ner på stan och hängde med lite vänner och åkte sen hem till pojkvännen för mys framför tvn. Ja, så pass händelserikt är mitt liv just nu. BLAH!

Imorgon måste jag städa min lägenhet och tvätta, eftersom att jag inte gjorde det när jag skrev att jag skulle göra det sist. Jag är något av vad man kallar - värdelös.

Hur jag fick dig att älska mig

Precis som min bästa vän Elin har jag återigen funnit kärleken till Kent. Av någon lycklig slump så lyckades vi precis göra det när dem släpper sin nya platta, så nu känner jag mig något av ett barn på julafton. Imorgon (25/4) så släpps alltså Kents nya album "Jag är inte rädd för mörkret" som består av 10 helt nya låtar. Redan nu så känns detta bättre än deras senaste "En plats i solen", så hurra för Kent!

1. "999"
2. "Petroleum"
3. "Isis & Bast"
4. "Jag ser dig"
5. "Tänd på"
6. "Beredd på allt"
7. "Ruta 1"
8. "Färger på natten"
9.  "Låt dom komma"
10. "Hänsyn"

(Låtar i fetstil är länkar till låtarna, som redan finns ute på spotify).


Give in to the temptations

Efter en helg med 14 timmar jobb och en tripp med pojkvän till min käre lilla pappa så känner jag mig glad och nöjd. I lördags åt vi dessutom en helmysig middag på O'learys med Emma och Joel, som tyvärr blev avbruten när jag blev tvungen att strosa iväg till jobbet.

Idag har jag absolut ingenting för mig alls, så därför ska jag passa på att dansa tango med dammsugaren och tvätta. Känns väl inte som roligaste sysslorna men jag kommer inte riktigt på vad jag ska göra idag annars.



en dos burger king vid uppsalabesök är givet

Liv & Död

Alltså det känns som att jag pissar ut en fucking jävla knytnäve varje gång jag sätter mig på toaletten och nu har jag tydligen utslag över ena handen och halva armen?! JA MEN TACK LIVET, TACK SÅ JÄVLA MYCKET..

Jävla kukdag.

The serpentine offering

ALLVARLIGT
Jag har urinvägsinfektionen från helvetet!
Och för att tillägga så har jag verkligen inte råd med antibiotika så jag försöker med alla krafter jag har, att bota skiten själv. Det är synd bara att vägen dit är så lång och att det känns som att jag ska kissa på mig varje vaken sekund. Jag vaknade första gången vid åtta och sedan dess har det varit ständig trafik till toaletten för att pressa ut 1 - 2 droppar kiss varje gång. Jävla skitfanshelvetesskitbajs!

Pojkvännen har åkt på en snabbvisit med klassen till Stockholm så idag spenderar jag dagen med att hänga med världens bästa vän och 7,5 timmar jobb sen på kvällen/natten. Känns som att löning var rätt längesedan + att brynäs tog SM guld igår - så ska jag vara ärlig så tror jag då inte att jag får sådär jättemycket att göra i baren ikväll. Och som sagt, grattis brynäs till SM guldet! Äntligen är guldet hemma igen.


bästa vän :*

Feel like nothing is true

Helvete vad dåligt jag mår idag.. Vissa gånger kan jag dricka hur mycket som helst utan att behöva bli bakfull men jävlarns vad känslig jag var igår tydligen. Dock så drog jag ingen råspya över räcket mot vattnet vid slick i alla fall, som vissa andra gjorde (även fast jag kanske var nära). Nej, date med toaskålen har inte behövts och nu ska jag till och med försöka peta i mig lite mat. Om den får stanna där den ska, det återstår att se.

Jag tänker spendera min bakisdag med att städa lägenheten, spendera lite tid i köket (som den kvinnan jag är), se på serier och sedan med att se när brynäs äntligen får ta sitt SM-guld, tillsammans med min underbaris. Skulle göra mycket för att få vara på plats, men biljetterna var svårtillgängliga och dessutom dyra. Pengar är ingenting jag har just nu, even less nu när jag tog en jävla taxi hem från krogen.. Skjut mig.

nu: makaroner, bea & dimmu borgir


We're all stars now, in the dope show

Man kanske skulle försöka sig på att blogga minst en gång per dag i alla fall?


DAGEN
- kattmys
- god lunch
- fika med bella
- förfest
- 50 dagarsfesten

VECKAN
- mysa med M så mycket jag bara kan
- likaså med katterna
- bar-jobb
- bar-häng
- ishockey (go brynäs, go!)
- kompishäng
- sova


Fint barhäng någon gång i mars.

Rob me of this love

Jag tycker faktiskt inte att man ska gilla andras bilder (ni vet vad jag menar) på facebook när man är i ett förhållande med någon. Jag tycker bara att av respekt för den andre, som kanske sitter hemma och blir ett stort åskmoln av svartsjuka, kan man skita i sånt. Säger inte att det hänt mig just nu kanske, men det har kommit på tal så himla många gånger när man haft "girltalk". Dessutom har det hänt mig i tidigare förhållanden och när det är olika tjejer gång på gång så svider det ganska hårt i hjärtat. Jag menar, vad fan förlorar du på att skita i det? Ingenting! / Bitterfittan.

För att vända på klacken helt så kan jag passa på att berätta såhär hastigast hur himla bra jag mår just nu. Även om min jobbsituation just nu kanske inte är den bästa, så ser framtiden ljus ut. Förhoppningsvis så flyttar jag snart in med en vän nere på stan - billigare hyra, nära jobb & nära stan YES. Min pojkvän är helt galet underbar och finns alltid för mig när jag behöver honom. Han berättar alltid hur fin jag är och hur mycket han älskar mig och HERREGUD GOD DÄMNNNN! Jag älskar honom så mycket.



<3

RSS 2.0