Everything I touch turns to stone

"I know I said my heart beats for you. I was lying girl, it beats for two"

Let's fuck 'til our hearts give up

Blev ingen bokning av tatuering idag, då jag insåg (när jag väl stod och pratade med tatueraren) att jag ännu inte fått mitt schema för praktiken som drar igång på måndag. Han hade en tid på onsdag i alla fall, som jag funderar på att sno åt mig. Så, istället för en tatuering så blev det en klippning! Surrealism på hög nivå, då jag inte klippt mig hos en frisör på ca 7 år. Lämnade en hårboll the size of a bear cub bakom mig och går nu runt med axellångt, icke-slitet hår! Feels good man, feels pretty darn' good!

All is fair in love and war, so they say

1. Imorgon kilar jag ner till stan efter skolan och bokar tid för min tredje tatuering. Den här gången blir det lite större och KANSKE med lite färg. Jag är förjävla feg när det gäller färg och kör gärna safe med svart hela vägen. Men stor blir den då i jämförelse med mina andra, tror jag haha!

2. Bring me the horizons nya video. Enjoy bara, så jävla underbart!

 

 

"I couldn't see a thing till I shut my eyes
I never knew a thing till I lost my mind
I would sell my soul to know it all, but I held the keys all this time"


Now they're buried and they're dead

Mina kläder från Kreepsville 666 ligger nu äntligen i min soffa och slumrar. Jag utbrast i både AHH och ÅHH och MMM när jag slet upp paketet helt frenetiskt. Nu vill jag helst bara bli bjuden på utekväll mitt i veckan och fixa mig upp till tänderna med mina nya kläder och smycken. Synd bara att kist-halsbandet var snyggare på min pojkvän än på mig själv, buhu.

Något som dock är någorlunda negativt med Kreepsville är att de har små storlekar. Men ja, tänker ni beställa därifrån nu så vet ni i förhand! Jag valde large på mina kjolar då jag vet att min röv och mina höfter är out of this world, och när jag packade upp dem ur paketet så var jag rädd att dem inte skulle passa (vilket de dock gjorde). Lika med tröjorna, som är relativt korta. Får se till att träna bort plufsmagen så att det inte gör någonting om man visar den!Okej min pojkvän frågade nyss "äter man inte middag före lunch?"..
Jag vet inte vad jag ska göra med honom. Busen

Schweigeminute

Följ min blogg med Bloglovin

Jo precis, gogogo!

The cult of venus aversa

This is how I enjoy my tuesday morning, när man är ledig och allt. Snart smyger jag ner till Konsum och hämtar ut min beställning från Kreepsville 666 också. det bara kliar i fingrarna! Peppen är lagomt stor! Ska dra på mig lite nya kläder och glida ner på stan efter det, mmm.
Until you call on the dark

Vårat alldeles egna radhus är mega-super-duper-fint.
Tänkte att jag kunde visa det för er (om ni bara bortser från allt fkn stök).
Och ja, jag ska köpa gardiner.. :c


Så ser det ut hos oss, nu får ni gå hem! HEJDO

Lightning strikes twice

Nyinflyttad!

Välkommen, både du som hälsat på i min tidigare blogg och du som är brand new! Jag tänker inte riktigt skriva någon vidare förklaring av bloggen, för innehållet får ni liksom lista ut själva - det är väl bara att läsa, right? Men för er som inte följt min tidigare blogg kan jag dra en liten snabb info om mig själv.

Linda är då mitt alldeles förträffliga namn och jag är tjugo år gammal. Tillsammans med min karl och min missekatt bor jag i ett litet radhus på 41 kvadrat i Gävle. Jobb har jag och hela sommaren har jag hållt till i Furuviksparken men jobbar även extra på McDonalds i Valbo, vilket rullar på som allt annat. Vanligtvis så går jag även i skolan (på yrkesakademien) och pluggar då servering och barteknik, since service and food is my life! Förutom jobb och kärlekskrafs så älskar jag musik över allt annat - metal (i alla dess former) framför allt.

Om det är någonting ni funderar över så är det väl bara att skriva, antar jag.

Dead girls are easy

Christina Death
Smokes cigarettes in her bed
Christina Death
Paints her lips every night blood red
Christina Death
Drinks Absinth after giving head
Christina Death
I know you before we ever met


RSS 2.0