It's time for a change

Fan vad mycket studier kräver av en ibland, maaan! Jag skrev två stora prov idag som var förjävla svåra och imorgon blir det ännu ett prov, i vintillverkning samt vinhistoria.

Så därför är jag förjävla borta från bloggen, som vanligt. Hela denna måndag har jag dessutom "slösat" bort i min mormors gamla radhus - med att städa. Min morbror har bott där sedan hon gick bort och ska nu flytta till en liten lägenhet i stan. Därav en helvetes massa flyttstädning då allt ska vara borta till imorgon.

Jag är slut och trött och bara helt jävla borta, men likförbannat ska jag stoppa näsan i skolböckerna nu och fördriva resten av min kväll där. Imorgon kanske mitt liv har återvändt!

I've been walking in shadows

Söndag

- Planera halloweenfest
- Städa
- Tvätta
- Plugga alkohollagen & destillerat
- Laga mumsig söndagsmiddagBjuda på smarriga blodcupcakes på fredag kanske?
länk

And I think you should know thatIdag är jag bakissjuk, chipsätande (i hopp om att det icke ska nödlanda i toaskålens vita sken), energidrycks-drickande osv. Mitt hjärta till pojkvän gick iväg och köpte allt jag ville ha för att kurera mig och nu är han ute med soporna, för att jag tyckte att det luktade så äckligt (hej jättekänslig näsa när jag är sjuk/bakis/mår allmänt dåligt). Could you wish for more?

Snart kommer min allra bästa vän i hela vida världen och sätter fingrarna i mitt hår. Lovar att visa upp katastrofen sen!

Let's fuck 'til our hearts give upHejdå nu åker jag ner på stan och införskaffar alkohol!

S l e e p w a l k

Jag skulle ge vad som helst för att vara snygg. Jag kan peka ut hur många brudar som helst som jag skulle vilja se ut som (allra helst lil sis). Men what's up with that rly? Egentligen vill jag bara vara en snygg version av mig själv.


¿?

Okej, vegolasagnen blev skitäcklig!
Jag har aldrig misslyckats förut, så this was doomed to be the first.

Och ja, jag måste kika igenom American horror story.

Piano lessons can be murder


Jag vill

- tatuera mig
- dip dyea mitt hår i någon fet färg
- lyckas med att få tillbaka min felfria hy
- ha snyggare kläder i min garderob
- förstora mina boobs
- gå ner i vikt
- sminka mig som darth maul på halloween

Men allt jag får och ska göra just nu är att laga en vegolasagne. Det får duga så länge..

We won't back down


Det var ett tag sedan jag skrev en längre givande text här, så jag vet nog inte riktigt var jag ska börja. Orkar ens någon läsa? Jag har dem senaste dagarna kikat igenom fyra av sex star wars filmer (och är helt hooked tbh, damn you hot anakin!), haft en massa ledigt - anledning till det finner du längre ner, lyssnat och peppat både bmth och skrillex samt betalat en massa räkningar. I november spelar alltså både bmth och skrillex i Stockholm för er som missat det och medans biljetterna till mr skrillex för tillfället är slutsålda, så finner du åtminstone biljetter till beloved bmth här!

Och skolan, vad händer med den? Jag är för tillfället lite förvirrad, då vi fick ledigt hela denna vecka helt all of a sudden. När jag slog upp mina blå (bruna) i måndags och kikade vår lokala tidning online, så lös rubrikerna mig i ögonen - om att verksamheten i lokalerna där just jag går i skolan, blivit helt nedlagda pga. konkurs och annat tjafs. Jag vet allvarligt talat inte alls var jag ska gå för att påbörja min dag med en kopp kaffe och plugg till tusen på måndag, vad fan händer?!

Men ja, i övrigt så märker ni alla att jag är tillbaka hoppas jag. Älskar att skriva och finnas för er, det är fan det allra bästa med att blogga - att just ni läser. Om ni kommenterar eller inte, kommer jag aldrig att bry mig om. Påtvingade comments lär ju vara lika roliga att få som AIDS, so no thank you. Men lämna gärna lite kärlek ibland om ni känner för det lovelies.

Because I hate the sunlight

I'm just gonna' leave this here..


I never care how I look, but here I am


They paid with hand grenades

London again, again and again.


When they live in the sins of yesterday

Jag var i London i 4 dagar med min bättre hälft och shoppade röven av mig.Och ja, den där smirnoff ice'n är lika stor som en vodkaflaska. Sick!

-

Jag har dåligt samvete för att jag inte bloggat på ca 1000 år. Men nu blir det en förändring! JAG LOVAR!

Pour some sugar on me

Sitter fortfarande med mitt konstanta hjärnsläpp angående våra steg på dansen jag går. Plockar fram stolen, tar av mig kläderna och börjar rocka, sen efter 3-4 steg så är allt blank - borta borta BORTA! Föresten, är det någon av er läsare som dansar/dansat poledance? Jag är förbaskat sugen på att testa men är precis lika rädd för att bli blåslagen. Jag som lätt gör illa mig och har känslig kropp (duhhh) lär väl helt byta hudfärg till lila? Eller?!

Edit: Jag la till min danslärare på fb och nu kan jag kika på videos when my mind goes blank! Ahhh, thank god for facebook

RSS 2.0