I don't think you're ready


Let it rain over meLet it rain over me

Dör av skratt!

No place for hidin' babeTHINK ABOUT IT!

Please help me?Snälla hjälp mig! Det är kinkyparty på wasteland i Gävle this friday
- and I don't know what to wear!

Jag har seriös panik, så snälla ge mig tips!
Skicka bildlänkar, beskriv, berätta - VAD SOM HELST!

We're like two fingers of the same hand

Okej om bara en liten stund ska jag springa iväg till bussen som tar mig till praktiken. Men ikväll (alt. imorgon) så kommer jag att höra lite om inspiration till ett kinkyparty jag ska på, så ja - dra på er inspirationsmössorna och kom på saker åt mig! HÖR AV MIG SEN!


I bet that you look good on the dancefloor


Spiraling down, down, down

Jag skulle precis lägga upp den här relativt nya videon med fierce Amy och hennes Evanescence (mina childhood heroes) - när jag läste i Lisas blogg hur dålig hon tyckte att den var. Började skratta, helt sjukt sammanträffande. Får sluta sitta och bläddra på bloglovin' samtidigt som jag ska trycka iväg blogginlägg!

I motsats till henne så älskar jag dock låten, även om det inte låter så jättemycket Evanescence över det hela. So please, do enjoy!


Come on skinny love

† Sagt upp mig från mitt jobb.
† Glömde skriva omprov.
† Fått över 100 kr i dricks på 2 dagar, GJ LINDA!
† Peppat nya bbt avsnitt som kommer imorgon.
† Sugit på att blogga så jag skriver ett inlägg i listform.

Jag suger. JAPP!

Laughter is the key to successSeriöst, jag dör!

Long lost wordsMÅSTE HA, GE MIG!

Sleeping all alone

I och med de "heta" debatterna kring denna kinapuffspåse från Fazer, som nu ska vara rasistisk, kom jag på mig själv med att fundera. Jag personligen tycker att rasism är ett jättekänsligt ämne och är väl egentligen ingenting jag brukar yttra mig så extremt om. Om jag då ska ta steget ut och bli helt naken så lär jag pressa på hur förbaskat fel jag tycker att det är. Ännu läskigare för mig är hur jag märker hur fler och fler "hårdrockare" blir förknippade med rasism och att många slänger ur sig rasistiska kommentarer som "skämt". Självklart ska inte nationalism blandas ihop med rasism, men det kan vara någorlunda svårt då många av  dessa "nationalister" i själva verket inte är någonting annat än rasister med en extrem förkärlek för sitt land..

Jag vet att det är yttrandefrihet och jag vet att SD tagit sig in i riksdagen, men fel fel fel fel - that's what it is. Jag som 50% svensk, 50% salvadoran - men 100% svensk medborgare, säger ifrån. Om du är rasist eller om du har en extrem jävla förkärlek för Sverige, lämna det hemma. Jag är så jävla less på att folk inte förstår bättre i dagens samhälle.


This door will allow evoloution of sins

För tillfället har jag inte så många visa ord på lager, utan mest videos, musik och bilder. Vet inte hur mycket sådant man kan spamma utan att bli tråkig men jag hoppas på det bästa as usual. Jag lyckades i vilket fall krossa ett glas på praktiken idag så det flög glasbitar både i mitt ansikte och ner i min bh.. Det var kanske inte så skönt att borsta bort splitter från boobsen, but it had to be done.

Sen måste jag då säga att musiken nedan gör mig så jävla pepp på livet.
You take a mortal man

 


megadeth
megadeth
aguante megadeth!

So baby don't cry

Om mina boobs var prydda i dessa så skulle jag gå topless varje dag.

-Nikkilipstick-
http://www.nikkilipstick.comNi

Well if you want the answer

Okej jag köpte 10 ASBRA cdskivor för 200 kr på loppis idag. Jag bara älskar livet!
(Den sista är inte med då jag vet att hon som ska få den i julklapp läser min blogg, haha!)


Motherlover

Fredag den här veckan betyder:
- att jag har avklarat min andra vecka på praktiken.
- kräftkalas med min pojkvän, mamma och styvpappa.
- alkohol i stora mängder.
- kanske en sväng ute på krogen!
- och en smygstart på partyt redan nu med Jan Stenmark (se nedan).
Screams choked to silence

Och varför kommer ni inte till Sverige för? Aja, då slipper jag spendera pengar i alla fall..

Can't waitJag och Christoffer åker till London den 19 oktober. CAN'T WAIT!

Don't stop

Just nu är jag och karln i Iggesund och chillar järnet. Det är tänkt att man ska gå på lite marknad idag och sedan ut på krogen ikväll med finaste Anton. Därav blir det liksom ingen blogg för mig, så ni vet!

Sleep is the enemy

Sedan jag började min praktik i måndags så känns det väl inte som att det har hänt jättemycket i bloggen. Det har varit en otrolig omställning att börja klockan sex på morgonen och alla dagar (förutom igår) har jag somnat på soffan direkt efter hemkomsten. Lite tråkigt i och med att jag i princip jobbar halva dagen för att sedan sova resten av dagen innan det är dags att lägga sig igen för att sova mer.

Måste försöka skärpa mig nu! Nästa vecka kommer jag dock att gå några kvällar, så då blir det något mer sömn. Halelujah!


Inte lika pigg längre, buhuhu.

I was blessed with a curse


(fd. bring me the horizon)

BeforeAfter
Seriöst, vad fan hände?!

I know something you don't know

Jag är så galet trött att jag nästan somnar på datastolen just nu. Att börja klockan 7 var fan riktigt slitsamt. Ännu roligare är ju att vi har hög beläggning imorgon - och jag måste komma in och börja jobba klockan 6 istället för 7. Seriöst, tror att jag dör nu ikväll så jag slipper kliva upp halv 5 imorgonbitti. Uhh..

Raise your weapon

Första praktikdagen avklarad och jag klarade mig då finemang. Krossade ett glas och en tallrik, men det bjöd jag på! Imorgon drar jag igång ordentligt och börjar jobbet kl 7 och jobbar frukost samt lunch.

Nu är jag hemma och stör grannarna / lyssnar på musik. Har lite spring i benen dock, vet inte vad jag ska göra åt det riktigt.

Kan någon berätta varför jag inte visste att Ronnie Radke (fd escape the fate) har ett nytt band? Jag trodde att han satt och skakade galler typ, waaat?

Edit: Nu har jag gjort min hemläxa ordentligt! Ronnie släpptes ur fängelset (efter 2 år) i december 2010, så därav Falling in reverse. Deras trummis, Ryan Seaman, har enligt wikipedia spelat i Aiden - och jag blev sjukligt förvirrad. Läste på lite mer och ser till min förskräckelse att Jake Davison (Aidens fd. trummis) lämnade bandet i maj och att dem nu har denne Ryan Seaman som tour drummer. Phu, ska försöka hänga med lite mer i fortsättningen! Blir ju helt galen här hemma, HELT EFTER!

It's all because of you

Kommer aldrig tröttna på deras låtar eller videos, nom nom!

 


You know I work all day

Tack vare mamma så har vi lite fin ny konst att sätta upp i lägenheten!
Bäst är honImorgon börjar min praktik på Hotel city och jag lär medge att jag är en hel jävla näve full med nervös tjey! Vi får se hur långa dagarna blir när jag får mitt schema, och när jag fått det så kan jag även gå och boka min tatueringstid. Yay! Ledtråd till inspirationen om min kommande tatttt: youtubeyoutubeyoutube. Mer än så tänker jag inte avslöja!

Föresten så köpte jag nyss 2 biljetter till Skrillex i november.
Jag vet knappt var jag ska stoppa all pepp!

I've got a secret

Såg en vampire classic igår - From dusk till dawn. Mår mest illa när jag tänker på Quentins roll i filmen, urk. Nu är jag förjävla trött, men ska vispa ihop en drink med lite bananas i + lite falafel, så får vi se om jag blir lite piggare.
Lay down your arms, girl

Ha en fin fredagskväll, för det tänkte vi ha!(ja, det är någonting med mig och ha handen mellan benen.. haha FUCK YEAH)

Now I'm too perfect for someone like you

Jag känner att det går åt rätt håll när man kan köpa Mansonskivor på ICA Maxi för 59 kr.Och samlingen börjar åtminstone att närma sig komplett, fast ja.. nja..


A world where dreams become nightmaresHejdo, nu åker jag till stan!

Call 911 now!

Kanske den bästa videon jag någonsin sett, till en av världens skönaste låtar. DAMN!Skrillex never disappoints!

A sailors grave is all I crave

Gick upp tidigt för att inte göra någonting speciellt alls. Pfft, makes sense? Pojkvännen ligger fortfarande och snusar sött i sängen medans jag sitter uppe och njuter av mina andra och sista lediga dag den här veckan. Man kanske borde ta tag i plugget? Har ju trots allt serveringsprov imorgonbitti, urk.

RSS 2.0