Sharpen my body like a pen

lycklig
nöjd
glad
varm
borta
förvirrad
"kär"


Det känns som att det här är the best days of my life. Ikväll åker jag till världens finaste och myser och imorgon åker vi på studentkryssning (2 år för sent gogogo). Återvänder till mitt hem på onsdag och på torsdag är det hard work work igen.

Lämnar den här sjukt underbara playlisten här bara så har ni någonting att göra medans jag är borta mina kära.

WUB WUB DROP THAT BASS

Fuq ye


Idiotiskt

Varför är man så rädd för att vara lycklig? Finns det en anledning till att vi människor drar oss ur saker och ting istället för att satsa helhjärtat på någonting? Så många frågor som trängs i mitt lilla huvud just nu och om jag ska vara ärlig så orkar jag inte ens försöka komma på svaren på dem flesta av dem.

Vad säger man, just go with the flow?

"Om du ska blogga så spelar jag minecraft"

Dagens arbetspass är avklarat och fick till och med gå hem lite tidigare, yeah. Nu sitter jag hemma och suger i mig en naturdiet smoothie och blir nervös bara av tanken på dem sugande hungerkänslorna jag kommer att ha i några dagar framöver, nu när jag switchat från mat till sådana shakear.

SENASTE

Maten: Skräp, dvs naturdiet shakes.
Spelet: DrawSomething på iphone, fook ye.
Drycken: Shakes (lol) & vatten.
Smset: "Haha najs! Vilka ska ut ikv då? :) <3"
Sorgen: Instagram.. Jag vill inte se så mycket som jag råkade se där. Fyfan..
Lyckan: Mannen som skrev smset ovan.
Sysslan: Kliade nyss katten bakom örat.
Begäret: Oh, haha secret secret.


Helt galet bra inlägg idag, eller hur?.. Heh..Hej och hallå

Hej bloggen, det var ett tag sedan nu.

Idag har jag min sista praktikdag på Rack n' roll (WOHO) där jag också har fått jobb, så där hittar ni mig i framtiden! Det är en asmysig rockbar som ligger i centrala Gävle, utifall någon har vägarna förbi! Om två veckor har jag gått klart min utbildning så då är jag utbildad servitris & bartender, vilket känns super. Dessa sju månader som jag studerat har verkligen flugit förbi. Med nya vänner och en stadig utbildning i ryggen så lever jag vidare. På min nyvunna fritid så spelar jag tvspel mest hela tiden (Final fantasy X, omg så jävla nice) och umgås med vänner och sånt krafs.

Så ja, nu vet ni vad jag sysslar med nu för tiden. Jobbar och umgås och som sagt, lever livet. Men nu känner jag att jag har tid för bloggen igen så HEJ IGEN PÅ ER ALLIHOPA!


RSS 2.0