LIFE

Jag lever livet
Och är aldrig hemma.

Därav - ingen bloggning.

Får se när livet slutar levas.

_


Where the wild roses grow

Om ni sitter alldeles ensam ikväll precis som jag, så borde ni slå på detta album på spotify. Tillåt er själva att spela låtarna om och om igen och verkligen lyssna igenom texterna. Dark & deep!

Jag borde verkligen sova.


Step by step

Är det bara jag som inte förstår hela grejen med att skaffa barn innan man är 25? Det jag menar är självklart inte att alla under 25 som skaffar barn är korkade eller någonting (några är rentav så förbaskat vuxna redan innan så jag blir inte förvånad) men jag förstår bara inte var alla vuxenkänslor kommer ifrån? Är det bara jag som inte alls känner att jag är redo för någonting sådant? Har jag kanske stannat i utvecklingen?

Jag har alltid sett mig själv som en väldigt mogen tjej och ja, inte för att verka stöddig - men alltid mycket mognare än dem andra i min ålder. För varje dag som går så känns det som att ännu en tjej lägger upp sina ultraljudsbilder på facebook och självklart känner jag en lycka (dels för att det är en sådan stor grej och dels för att dem måste vara hur lyckliga som helst) men också en smygande panikkänsla som jag inte vet var jag ska göra av.

Är det meningen att vi redan nu, i höjdpunkten av vår ungdom, ska behöva känna oss jagade av det faktum att vi strax måste börja starta familj? Har det alltid varit såhär eller är det någon ny våg som startat alldeles nu?

/ Panikslagen tjej, 20 år.

Skrattar för mig själv
White lies

Klicka på bilden för att lyssna på albumet.

Werewolf heart

Praktik hela veckan och nu är jag trött och less på tamefan allt.
Dessutom är det fan två dagar kvar, helvete.

På fredag blir det middag och tvspel medans lördagen förhoppningsvis består av party med världens bästa alexandra. Hon är en av mina allra bästa vänner och när vi väl umgås så har vi alltid lika roligt. Jag är förbaskat glad att jag känt henne så pass många år, då vi utvecklat en sådan vänskap som inte många har. Jag ser henne som min lillasyster och någon som jag kommer att känna tills den dagen någon av oss dör. Det är alltid hon som finns där när jag behöver någon att prata med och som förstår och har gått igenom samma saker som mig. Ingen av oss lever bland molnen och vi båda vet vad hård verklighet är. Hon är en av dem bästa människorna man kan känna, så om hon är din vän - feel lucky! I know I do.Världens vackraste

I want the world to stopTrött, less & allmänt nedstämd. Känns ju inte så roligt efter dem sköna och underbara känslorna jag hade i något av dem senaste blogginläggen. Nu har jag praktik på Rack n Roll och har inlett operation storstädning. Känner ni för att hänga med en uttråkad tjej litegranna så är ni välkommna ner på racken!

Who ever taught you to scream like that?

I was waiting in the back-seat of the car
When I knew I'd given up
Down on the back-streets by the park
So sick of the taste of blood
I'm gonna write your girl a letter
It'll make everything better

Screaming down the phone-line to your mum
She said Honey ain't home right now
I bought a tuxedo and I bought a gun
And wore them all around this town
Nobody dares to lift a finger
They can see my heart is down and injured

If I'm guilty of anything
It's loving you too much
Honey, sometimes love
Means getting a little rough
This is not bad love
This is not bad love

I've been going to church
But I don't believe
I'll ever be clear this pain
Walk like a ghost through the streets
Soaked from the pouring rain
And I won't ask your God for mercy
My spirits're low, my soul is dirty


Something came alive inside me

Kysser tjejer, lever partyliv till sent in på natten, sover aldrig tryggt nerbäddad i min egen säng, rockar onlinepizza 24/7, kissar mitt i stan mot väggar, bjuder laget runt, ramlar och skrapar upp allt, skrattar och skriker tills ingen röst finns kvar, smsar folk man älskar bara för att man vill.

Jag har ett jävligt fett liv just nu och ja, därav blir bloggen lidande. Nu har jag varit hemma och pussat på mina två pussycats, matat dem lite, packat om min väska, inte hunnit duscha och ska snart traska ner till bussen igen. Pizzan ligger fortfarande och kämpar för att få stanna i den nedre delen av min mage men vill gärna ut igen. Men hell no, för nu ska jag rocka ett 8 timmars jobbpass och äga stället som en motherfucking kung.


Har så mycket att skriva, not.

“You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there.”

― Bob Marley


Deaths fucking breath

För en gångs skull så sitter jag vid den stationära datorn i min lägenhet. Lyssnar på lite skön musik, pratar lite på msn and so on.

Och har fortfarande inte speciellt mycket att säga.
Käkade nudlar till middag och ska dricka en kopp té nu.

Klart slut, eller någonting sånt!


Hela jävla

AAAHHH

Fredag, så nu super vi igen.
Min blogg är så alkoholiserad att det fan är otroligt.
Snart skärper jag mig, I swear.

Grattis Toiva Papi Savolainen

Så den här veckan festar jag på en onsdag.
Taking it one step at a time

The O.C har börjat gå på tv igen, på femman för att vara exakt. Brings me back to younger days, då allting var så mycket lättare. I'm not gonna go there, men ibland åker man på nostalgitripp i tankarna.

Föresten så läste jag en klockren artikel idag och medans rabiata unga kvinnor går helt bananas över den så fann jag den förbaskat underhållande. Håller dessutom med om allt han skriver, för that's the truth. Alla som hänger mycket på krogen och plockar upp snack och lyssnar när sina tjejkompisar pratar - vet att det är sådär.

Artikeln finner du här.
Busig kattunge!

No more champagne

Så det senaste blogginlägget kom för ca 2 veckor sedan och hela månaden innan så kom några sporadiska och helt onödiga inlägg. För första gången på länge så är jag faktiskt småsugen på att blogga igen.

Jag tog ett uppehåll dels för att jag inte mått bra pga mina ekonomiska problem (som nu är lösta, hallelujah!) och för att många i bloggvärlden gör mig så upprörd att jag vill slå sönder min dator. Och ehm, jag har inte råd att köpa en ny dator varje gång jag kikar runt lite. Dels så finns det dem som är så korkade att jag helst vill ge dem en snabbkurs i hur man tänker, och dels så finns det dem med så idiotiska åsikter som dem pumpar upp i människors ansikte - att man mest blir ledsen..

MEN, för att sammanfatta all den här skiten - så är jag tillbaka!
SÅ NU KÖR VI!Gott nytt år i efterskott!
(Synd att Bella tog bilden så att hon inte är med på den..)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag klämde ur mig 3798 gram kärlek, gifte mig med min bästa vän, bytte efternamn och flyttade till en trea! Och rensade garderoben? Heh…

Har du några nyårslöften?
För ovanlighetens skull så har jag faktiskt det. Ett. Eller egentligen två. Det första är (till er stora förtret?) en hemlis. Det andra jag (något ofrivilligt) lovat är att jag ska börja äta grönsaker. Att riva i en morot i köttfärssåsen gills tydligen inte…

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja! Jacqueline & Marcus fick fina lilla Zariah. Även Robin & Pippi var beräknad att föda deras lilla tös 28/12 men det ruvas tydligen fortfarande. Kanske att det hinner bli en 2011-bebis ändå?

Vilka länder besökte du?
Inte ett enda utöver det land jag konstant varit i. Svääärje!

Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
2011-07-29 och 2011-11-11. Vår sons födelsedag och vår bröllopsdag.

Vad var din största framgång 2011?
Att bilda familj, med allt vad det innebär. Vi har gått från att vara två stycken 20-åringar i en etta med sovalkov till att bli gifta med barn i en trea.

Största misstaget?
Att jag inte har slappnat av och att jag har haft sån grov prestationsångest precis h-e-l-a tiden. Och inte ätit grönsaker, förstås ;)

Bästa köpet?
Bärsjalen. Hade nog inte överlevt utan den. Eller dubbelsängen kanske. Fast inget toppar nog känslan av att som lyckligt gravid handla allt smått och bara myyysa.

Vad spenderade du mest pengar på?
Våra förlovnings- och vigselringar, helt klart. Och all bebisutrustning.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få bli mamma åt världens finaste kille och att få gifta mig med Fabian! Och de vänner man har märkt finns här (på riktigt alltså) oavsett hur våra liv ser ut!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Maroon 5 – Moves like Jagger, Rihanna – Only Girl (In The World), P!Nk – Raise Your Glass, Katy Perry – Firework osv. Tilläggas bör att jag inte nödvändigtvis tycker någon av dessa är särskilt bra, men de har likförbannat spelats sönder i år. Överallt.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj. Både och. Mest glad, men det har varit så stora omställningar och därmed även osäkerhet inblandat. Jag har rannsakat mig själv och min omgivning och sållat bort sånt som tar mer än det ger, vilket har varit välbehövligt och skönt. Jag är så glad och så jävla tacksam över allt fint jag har kvar. Jag har en underbar son och man, älskvärd släkt och fantastiska vänner som ställt upp. Vi har en fin lägenhet som vi trivs jättebra i och vi har råd att ha barn/bo/äta/klä oss/ha kul.

Samtidigt har det varit ett tufft år. Graviditet, tung förlossning, omställningen det innebar att helt plötsligt vara någons förälder osv. Det har visserligen inte gjort mig just ledsen som frågan löd men jag förlorade mig själv lite i känslohavet.

Summa summarum: det har varit en jobbig resa men när jag nu vid årsskiftet ser tillbaka på året som gått är det så förbannat värt varje tår och svordom!

Vad önskar du att du gjort mer?
Inte försummat vänner som jag tycker väldigt mycket om, men som helt enkelt inte fått så mycket plats längre.

Favoritprogram på TV?
Where to start?! Jag kollar pinsamt mycket på TV. Meneh.. för att namedroppa lite: Desperate Housewives, The Walking Dead, Americas Next Top Model, Project Runway, LOST och alla inredningsprogram. Helst med Simon & Tomas. Guilty pleasure…

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag blev väckt av Fabian med frukost på sängen, gick på en inredningsmässa, släktkalasade och hade myskväll. Dagen före åt jag skitgod mat på Texas Longhorn med fina vänner.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Gravid och mammaledig? Alltså inte alls.

Den bästa nya personen du träffade?
WILTON! <3


RSS 2.0