Fuck it all, fuck this world

Jag har haft tidernas sämsta dag.

Just thought you all should know..

A story of boy meets girl

Att vara ledig tre dagar i rad var verkligen ingenting för mig. Jag har haft så utomordentligt tråkigt på förmiddagarna så att det har varit tragiskt. Jag har tröstätit choklad och druckit en massa läsk och nu har jag mest bara ångest över att livet glider förbi. Jag menar, känns som att jag fyllde 21 igår men det är två veckor sedan nu!

Sedan klockan 9 imorse har jag alltså legat på sängen, tittat på tv, klickat runt på datorn - alltså inte gjort ett skit. Hade ett mindre hopp om att min pojkvän skulle komma hit och sova med mig ikväll - så att min kväll inte skulle suga åtminstone. Men då har han kanske inte ens tid att komma förbi?! Ahhhh, älskar när livet bara knullar en i röven tills man gråter.

Jag har världens tråkigaste liv, bara så att ni vet. Och förlåt för allt gnäll, men vad fan?! Ni måste ju förstå varför jag blir gnällig. Hahaha..

Dressing up for tonight

Det är relativt tyst här nu för tiden, men blogglusten kommer och går som ni alla vet.

Händer lite mer grejer på instagram dock, så om ni känner för att fortsätta snoka i mitt liv så kan ni lägga till mig där (@onumrerad). Kommer aldrig att sluta blogga dock, men som ni märker är jag rätt seg. Så orkar ni inte sitta och vänta på mina sega uppdateringar så får ni väldigt gärna följa min instagram yeee!The end of me as I know myself

Jag kan inte hantera mina egna känslor, hur kan det vara så? Hur kan man gå från att vara den mest sansade människan med koll på precis allting, till att tappa greppet om hela sin jävla verklighet?

Jag är nästintill yr i huvudet för att jag är så kär och jag vet inte hur fan man hanterar det här. Hur gör man? Kan någon snälla berätta för mig? Och hur kan det vara besvarat? Hur kan det vara så att den människan som jag är så hopplöst förälskad och kär i, faktiskt är kär i mig?

Jag är på väg att bli galen, det är så det är va? Åh herregud, hjälp mig någon.

Sofi needs a ladder

I can be your new favorite waste of time, and you'll be mine.

(Den andra juni smäller det)
RSS 2.0