It's a wonderful afterlife

Just nu har jag slagit läger hemma hos min pojkvän då hans pappa med partner flytt sin kos till Västindien. Eftersom att mitt liv är på standby just nu när jag knappt får några timmar på jobbet så ligger jag mest på soffan och ser på tv. Det känns som att jag stalkar arbetsförmedlingens platsbank flera gånger om dagen och söker allt jag kommer över.

Ja sen hade jag nog inget mer att säga just nu.

YES

Tänkte bara berätta att jag nu efter tre månader äntligen har en helkroppsspegel i min hall igen. När jag och mitt ex (som förövrigt fortfarande är en god vän) separerade så snatchade han med sig vår dåvarande spegel då vi hade fått den gemensamt av hans föräldrar. Så ja, jag kan inte räkna alla gånger då jag klättrat upp på toaletten och försökt se hur min "outfit" ser ut genom den lilla pluttspegeln.. Många är även gångerna då jag gått ut och haft panik över att folk stirrat på mig. Då har givetvis tanken slagit mig att min klädkombination inte alls varit så bra som jag trott i den där lilla spegeln..

Men nu har jag som sagt en spegel igen, och hurra för det!


Such a perfect day

Idag har jag redan hunnit med att ringa två viktiga samtal samt skriva in mig på arbetsförmedlingen. Känner mig så glad och duktig att det nästan inte spelar någon roll att jag inte fick jobba ikväll. Ska unna mig en rolig kväll med min bättre hälft och inte tänka på att lönen kommer att vara katastroflåg nästa månad.

Har i två dagar haft på mig höga klackar och ett skavsår senare så känns dem inte alls så svåra att gå i. Jag ska nog ta mig igenom den här sommaren med stil!


I bassängen eller rymden

Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte rikigt hur jag ska kunna uttrycka min kärlek för Mange makers. Men ni kan ju se på den här och skratta lika mycket som jag gjorde (en torkning av bordet senare så syns inte längre några tecken på att jag sprutade ut allt mitt te över det).


Taking it to a higher level

Jag tänkte berätta att jag gått i Alexandras fotspår nu och påbörjat Balsammetoden (eller no poo som den tydligen också kallas). Dum som jag var så tog jag aldrig någon före-bild och ja, redan efter första tvätten så känns och ser mitt hår helt annorlunda ut. Kanske kan slänga upp någon bild i alla fall, det visar sig.

Imorgon ska jag gå och köpa någonting finemang på apoteket som jag kan använda i topparna, för dem är fortfarande lite småfrissiga. Men ja, har ni problem med håret - testa detta!

Cause' I never see you around

  • Påbörjat en storstädning utan dess like, när jag till och med har dammsugat golvlister och gått ut med 5 papperspåsar med återvinning. Möblerade dessutom om pyttelite i förra veckan så nu ska min stationära dator ut i förrådet så länge - ETT DAMMPROBLEM ÄR UR VÄRLDEN! Förstår inte hur det kan bli så jävla skitigt runt en datorjävel..

  • Av någon anledning så blev jag sugen på att studera igen, så därför har jag reggat konto på antagning.se och ska lämna in någon sen anmälan på lite kurser på högskolan. Tills vidare så nöter jag körkortsteori!

  • Innan min käre pojkvän kommer hit för att mysa lite på vår tvåmånaders-dag (låter fett töntigt, men allting är värt att firas med den mest underbara människan i hela världen) ska jag städa klart och gå ut på en liten springrunda. Så nu måste jag sätta igång, häj!

1+1=2

Sättet som du ser på mig precis innan du kysser mig, får mig att känna mig som världens vackraste. Alla gånger som du bara gosar ner dig mot min hals, när jag gör någonting annat - som att laga mat, känns alltid lika mysigt och oväntat. Varje gång som du säger att du älskar mig så börjar ett välbehag nere i tårna och pirrar sedan sin väg upp mot mitt huvud - för varje gång känns precis lika speciell med dig.

Every second spent with you, is a second well spent


Tack för att du velat vara min i två månader nu. Du har gjort dessa två månader till dem allra bästa i hela mitt liv. Jag älskar dig!

You die when you're youngIdag kör vi på en välförtjänt slappdag med Star wars och onyttigheter. PUSS!

RSS 2.0