Sinnessjuk eller inte?

Mystiska tankar på väg till Läkerol arena:
 
- Men tänk om jag gick ut på Goya för en gångs skull och kanske kammade hem en hockeyspelare? Så kunde jag glida runt där nästa säsong och se allmänt snobbig ut. Så när jag träffar någon av mina fd. kollegor så kan jag säga "Jag? Nej men jag har ju gift mig med min Honken nu så jag sitter ju där högst uppe, med spelarfruarna nivet?"
 
- Men om man skulle försöka dra in lite pengar till Brynäs IF och tjäna lite själv på samma gång? Kanske dra ihop en schysst musikvideo till en Brynäsversion av Gangnam style? Jag iklädd hemma-munderingen i någon slags miniversion som går runt i klackar på isen, medans A-laget dansar "dansen" i bakgrunden!
 
- Men om Brynäs värvar en spelare från ett annat land, tar han med sin familj då? Som t.ex. Ryan Gunderson? Eller vänta, har han ens en familj? Tänk om hans flickvän sitter hemma och gråter för att hon inte vill gå ut bland folk för att alla tycker att hon är snobbig som bara pratar engelska? Men har han verkligen en flickvän? Han är bra snygg alltså...
 
Tänkte att jag borde skriva av mig så att jag inte får för mig att genomföra någonting av detta. Kanske våldför mig på Gunderson på väg till en träning? Näej, vad är det för fel på mig? Sinnessjuk eller inte?
 
 

Sur / ledsen / besviken

Mitt mående sedan igår har flackat lite fram och tillbaka. En förlust på bortaplan och andra jobbiga missöden i och med resan, sätter sina spår.
 
Idag ska jag i princip göra allt det jobbiga som man måste göra minst en gång i veckan. Städa hela lägenheten och tvätta. Jag har tur som har en andra hälft med mig som "typ" gör hälften.
 
Taggade igår
 

Förlust

Åkte på bortamatch i Stockholm, AIK - Brynäs.

Förlängning och straffläggning och förlust, men ja - en poäng är mer än noll poäng.
 
hejjaggillarhockey.se

En liten uppdatering

Utifall någon har glömt vem jag är så tänkte jag ge er en liten uppdatering.
 
Namnet är Linda Igglund och jag är en tjej på 21 jordsnurr  :pppp

Gillar
- Satan
- Katter
- Min pojkvän (hehe)
- Hockey
 
Ogillar
- Äcklig mat (typ blodpudding, usch!!!!!!)
- Tomma människor
- Dramaqueens
- Kroppsideal
 

Svårt det här med att blogga

Som ni märker (ni få som fortfarande läser) så har jag blivit helt sjukt värdelös på att blogga. Det beror egentligen bara på lathet. Flera gånger om dagen så får jag snilleblixtar och kommer på saker som jag vill blogga om, men jag är alldeles för trött och slut för att ens slå upp datorn. 90% av min internetaktivitet är på facebook och då "facebookar" jag via min telefon.

Men liksom, hur svårt ska det vara? NU KÖR VI!

RSS 2.0